Welkom in deze goed verzorgde woning met groene zuidgerichte tuin. De gesloten bebouwing dateert van 1931 en werd in 2001 volledig gerenoveerd. Met de aanwezigheid van dubbele beglazing en centrale verwarming op gas is deze ruime gezinswoning na een kleine opfrisbeurt onmiddellijk instapklaar. Wat je meteen opvalt als je de woning betreedt is de natuurlijke lichtinval in de woonkamer met uitzicht op de groene stadstuin en het terras. De woonkamer bestaat uit een knusse zithoek met sierschouw en een gezellige eetkamer. Aansluitend vind je de goed uitgeruste tijdloze keuken. Van hieruit heb je meteen toegang tot de verzorgde tuin met verschillende terrassen. Het overdekte terras en de gunstige zuidgerichte ligging zorgt er voor dat je hier het hele jaar kan genieten van al het moois wat de tuin te bieden heeft. 

Op de eerste verdieping tref je een ruime nachthal met plaats voor een opbergkast en 2 volwaardige slaapkamers waarvan er eentje dienst doet als bureau. De badkamer beschikt over een ligbad en dubbele lavabo. Een verdieping hoger vind je nog twee slaapkamers met ingebouwde kasten en een extra bergruimte. Voldoende ruimte voor een jong gezin. En dat in een heerlijk zonnige en groene omgeving. 

 

Slim VERKOCHT, zonder makelaar. € 10.381,- bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1932

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2001

TERREIN
TERREIN

220 m²

WONING
WONING

143 m²

KAMERS
KAMERS

4

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Uitrusting

Centrale verwarming
Regenwaterput
Waterverzachter
Kelder
Zuidgerichte tuin
Overdekt terras
Tuinhuis
Huur garage mogelijk

 

 

Gasfornuis
Oven
Microgolfoven
Koelkast
Koele berging
Ligbad
Dubbele lavabo
2 toiletten

 

Woordje van de eigenaar:

Hallo, wij zijn Chantal en Geert. Voor ons werk zijn we 40 jaar geleden hier komen wonen. In de loop der jaren hebben we grondige aanpassingswerken doorgevoerd en onze woning naar smaak ingericht en onderhouden. Nu we gepensioneerd zijn hebben wij besloten om te verhuizen naar de Belgische kust. Wij hebben altijd graag in deze leuke omgeving gewoond. Wat we het meest zullen missen? Onze zonnige tuin en uiteraard onze vriendelijke en hulpvaardige buren en overburen. Wij zijn er ondertussen wel zeker van dat de nieuwe eigenaars het hier snel naar hun zin zullen hebben want deze leuke gezinswoning heeft alles om er een gezellig en comfortabel nest van te maken. Wij vertellen jullie er dan ook graag alles over tijdens een persoonlijke rondleiding. 

Tot binnenkort.

CONTACTEER geert

In de buurt

Deze leuke gezinswoning is gelegen in een rustige omgeving en slechts op 5 minuten rijden van de Brusselse Ring met gemakkelijke verbindingen naar Brussel, Leuven, Gent of Antwerpen. Op wandelafstand van de woning vindt je tal van winkels, restaurants en goede scholen. Kinderen en sportievelingen kunnen nadien hun hart ophalen in het sportcomplex achter de hoek dat het ganse jaar tal van activiteiten aanbiedt. Een concertje of een avondje theater pik je mee in het nieuwe cultureel centrum en de bus brengt je op 5 minuten naar de luchthaven als je er even wat verder tussenuit wil. Hier is het niet alleen goed wonen, het is er vooral leuk leven. 

    Agent

    Geert Van Veen

    Phone Calls Message info@hellohome.be

    Stuur een bericht naar Geert.

      ADRES

      Handelsstraat 42

      1930 Zaventem

      CONTACT

      info@hellohome.be

      BEZICHTIGINGEN

      Na afspraak.

      BESCHIKBAAR

      Na verlijden akte.

      Zelf je woning verkopen?

      Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

      Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

      bezoek Hello Home

      Powered by hellohome.be

      Slim verkopen, zonder makelaar.

      Share This